The MUD Development forum.
Game Development Discussion, Chat, Technical Debate, and people who just love games talking about building worlds.

Home » Hosted Mud Projects » Wheelmud » General » Startup isse - WheelMUD - A C# MUD Server - Forums - WheelMUD - Setup
Startup isse - WheelMUD - A C# MUD Server - Forums - WheelMUD - Setup [message #470] Sun, 22 March 2015 11:47
Karak is currently offline  Karak
Messages: 489
Registered: March 2015
Location: Seattle, WA
Senior Member
Wheelmud
This thread originates from prior WheelMUD forum software archives. It has been migrated here to preserve the contents.

Post by elitter (28 Oct 2012 11:24 PM):
Hello,

I created my last mud in 1993, and now have returned to take another shot at it.. So i have followed the instructions from the Wiki, and downloaded the software sugessted, Used Tortise to Pull source, then i went to the BuildDB file. the screen pops up and then nothing. it doesnt show a Green check mark next to my files, So im not sure what im missing here.. only time it shows if i load it in the Sqladmin program. but sqlite i cant figure out how to add it to my Windows 7 64 bit so this could be the issue. i have places the dll files in the sections in the Windows folder but doesnt seem to be the right fix. any help would be great. i will provide Skype or MSN if anyone could help

thanks
Joby

Post by Fastalanasa (28 Oct 2012 11:42 PM):
Joby,

Welcome!

I'm about to go to sleep. I'll help you with this tomorrow. I'm on MSN during the day. My handle in MSN is kaax@hotmail.com

Post by elitter (28 Oct 2012 11:43 PM):
ok thank you.. i will add u in the am.. it will be from elitter_swfl@live.com

Previous Topic: Hello(An intro with questions) - WheelMUD - A C# MUD Server - Forums - General - Lounge
Next Topic: Offline Editor - Javascript - WheelMUD - A C# MUD Server - Forums - WheelMUD - General
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 13 10:50:03 PST 2018